Nieuws

Harlequins zoeken gedreven trainer/hoofdcoach!

De senioren kwamen in seizoen 2016/2017 uit in de 4de klasse Zuid-Oost, en zijn hierin met 12 winstpartijen, 1 gelijk spel en 3 verliespartijen op een trotse tweede plaats geëindigd. Momenteel is er één seniorenteam waarbij de doelstelling is om binnen afzienbare tijd een tweede team op de been te brengen. De groep senioren bestaat uit een mix van ervaren spelers en minder ervaren spelers in leeftijden variërend van 18 tot 50 jaar. Daarbij heeft RCO Harlequins nadrukkelijk het beeld om jeugdspelers middels een lopende leerlijn in te laten stromen in het eerste team. Daarbij vinden de trainingen plaats op woensdag- en vrijdagavond van 19.30 tot 21.30 uur.

Functieomschrijving:
Voor het seniorenteam van RCO Harlequins zijn wij opzoek naar een gedreven trainer/coach. De trainer/coach is hierin verantwoordelijk voor de te behalen doelstellingen. Daarbij is het van belang om de huidige kwaliteiten uit te breiden en het niveau naar een hoger plan te tillen. Dit middels het opstellen van jaarplanningen, het voeren van overleg met (jeugd)trainers waarbij het technisch beleidsplan wordt gebruikt als onderlegger.
Functie-eisen:

  • Ervaring met het geven van rugbytraining en –coaching en daarbij corrigerend vermogen.
  • Kennis van het moderne rugbyspel, trainingsmethoden en Tulip-methode.
  • Beschikbaar op minimaal de woensdagavond en op wedstrijddagen.

Vergoeding:
De trainer/coach krijgt de mogelijkheid om zich te ontwikkelen in zijn functie. Denk hierbij aan de mogelijkheid tot het volgen van trainerscursussen & -opleidingen. Daarnaast kunnen we in overleg kijken naar een reis/onkostenvergoeding.

Interesse, tips over potentiële kandidaten of meer informatie over de vacature?

Neem dan contact op met:
Christian Workel
christianworkel@gmail.com

Delen wordt gewaardeerd!

RUGBY. Tijdschrift