Nieuws

Vorstelijk? bezoek bij RCO Harlequins ?

Gisteravond kregen de Harlequins bezoek van niemand minder dan Vorst Bart Kip en Sik Ron Loohuis van de De Blaanke Boeskeulkes.

Bart is al een aantal jaren een vaste waarde in het eerste team van de Harlequins. Van onmeunig druk’n in de 2e rij, snoeiharde tackle’s, line brakes zoals een giraffe en op 4,5 meter hoogte ballen vangen in de line out. You name it en Bart kan het! Naast rugby heeft Bart nog een grote passie: Carnaval! Als coordinator van de wagenbouw en technisch commissie lid is Bart al jaren actief binnen de carnaval. Dit jaar gaat hij samen met Ron voorop in de polonaise bij de Blaanke Boeskeulkes.

Onder genot van een hapje en drankje met een aantal presentjes voor de Vorst en Sik werd er geproost hun carnavalsjaar! Bart en Ron ontzettend veel plezier!