Nieuws

Workshop Chocoladeletter maken 4-dec-19

Het is alweer bijna zover, Sinterklaas! Om dit jaar hier wat extra aandacht aan te geven vanuit RCO Harlequins bieden wij wat leuks/ lekkers aan!

Woensdag 4 december gaan wij (bij voldoende aanmeldingen) een echte chocoladeletter maken! Dit kunnen wij niet zelf daarom hebben wij in samenwerking met Phoodies Food Event Experience uit Oldenzaal het volgende bedacht: “workshop chocoladeletter maken”.

Tijdens onze chocoladeletter workshop leren we je hoe je zelf die prachtige letter maakt, net als bij de banketbakker. Zo spuit je tijdens deze workshop je eigen chocoladeletter op om deze vervolgens te decoreren met allerlei lekkers!

Een hele avond met de allerbeste Belgische chocolade aan het werk, waarbij je aan het einde met je eigen luxe chocolade letter naar huis gaat! Met wie kom jij?

Normaliter kost deze workshop €32,50 per persoon. Met dank aan Phoodies kunnen wij deze voor €25, per chocoladeletter aanbieden. Dit is inclusief zelfgemaakte chocolademelk en chocoladeletter met luxe doos.

Voor onze TBM, Cubs, Junioren en Colts kunnen wij deze workshop aanbieden voor €10,- per persoon. De overige €15,- sponsort de vereniging van de bijdrage Grote Clubactie 2018.

Voor overigen (ouders, geïnteresseerden) kost deze workshop €25,- per chocoladeletter.

Dus ouders kunnen deze ook samen maken met je kind maken, dat valt dan onder de bijdrage van het kind.
Wil je er zelf ook één maken kost dit €25.

Woensdag 4 december 2019
Quins Inn
18:30 uur – 20:30 uur

Voor meer informatie over de workshop zie: http://www.phoodies.nl/

Voor meer informatie over het evenement: mail naar evenementen@harlequins.nl

AANMELDEN is verplicht!  De aanmelding is inmiddels gesloten.
De kosten kan op de avond zelf (gepast) contant worden voldaan.