Nieuws

Tom Franken nieuwe voorzitter Harlequins

“Ik ben trots en ga met veel plezier de uitdaging aan!”

Tom Franken is tijdens de algemene ledenvergadering van 8 september 2020 verkozen tot de nieuwe voorzitter van RCO Harlequins. Tom is al jaren betrokken bij de Rugby en al vanaf het begin actief lid van RCO Harlequins.
Twee jaar geleden heeft hij zijn laatste bal in het eerste team gegooid, maar als veteraan gooit hij nog regelmatig een balletje. Als vrijwilliger is Tom onder andere betrokken bij de (jeugd) technische commissie, geeft hij trainingen en clinics aan de de jeugd en is hij afgelopen jaar trainer van het nieuw opgezette damesteam geworden.
Met veel passie laat Tom zijn rugbyhart spreken en draagt hij zijn steentje bij aan de promotie van deze prachtige sport en onze mooie vereniging

Het bestuur van RCO Harlequins verwelkomt Tom van harte in hun midden!