Nieuws

Tonicha de Sousa nieuwe secretaris Harlequins

Tonicha de Sousa

Credits: Tonicha de Sousa

Tijdens de afgelopen algemene ledenvergadering van 21 september 2021 is Tonicha de Sousa unaniem verkozen tot secretaris in het bestuur van RCO Harlequins. Tonicha volgt daarmee Rense Deursen op. Tonicha is, als lid het Harlequins damesteam en actieve ouder van onze Colt Guus, al zeer welbekend bij de Harlequins en draait al heel wat jaren mee. Diverse vrijwilligerstaken heeft ze al bij de de club uitgeoefend, waaronder hulp bij jeugdwedstrijden, het maken van rijschema’s, hulp bij diverse jeugdactiviteiten en ze is lid van de kledingcommissie.

Het bestuur verwelkomt Tonicha hartelijk in zijn midden en ziet erg naar de samenwerking uit. Daarnaast wil het bestuur Rense Deursen hartelijk danken voor zijn tomeloze inzet voor de club en voor het gedreven uitvoeren van de secretariaatstaken.