Beach TBM-dag Harlequins

Welkom op de TBM-dag RCO Harlequins informatiepagina

Beste TBM-ers en begeleiders, we nodigen jullie van harte uit op de aanstaande TBM-dag vbij RCO Harlequins in Oldenzaal. (Bornsedijk 62, 7576 PG Oldenzaal)

We hopen op en heel sportieve en vooral gezellige TBM-dag. Hieronder vind je informatie over deze dag.

Download de infobrief deelnemers en begeleider TBM beachdag Hulsbeek 9 sept 2023

Deelnemende Rugbyclubs

Parkeren

Betaald parkeren kan op Parkeerplaats 3 van het Hulsbeek. Bij het wedstrijdsecretariaat kunnen parkeerkaarten met korting (€ 3 i.p.v. € 6,-) worden aangeschaft. Graag contant en gepast betalen!
Bij Sportpark de Thij is gratis parkeergelegenheid. Als deze vol is verzoeken we je om niet voor de huizen van onze buren aan de Bornsedijk te parkeren. Vanaf sportpark de Thij, is het ongeveer 30 min. lopen naar strand 3 van het Hulsbeek. (Zie ook de infobrief voor deelnemers en begeleiders)

Wedstrijdjes

Klik hier voor het speelschema.
In de tent vind je onder andere het wedstrijdsecretariaat. De coaches van de teams melden zich bij binnenkomst bij het wedstrijd secretariaat en ontvangen daar de lunchpakketjes.

Klik hier voor de beachrugby spelregels voor de jeugd.

Koffie, thee en versnaperingen

Op het Hulsbeek zijn diverse kiosken waar (tegen commerciele prijzen) koffie thee en versnaperingen te koop zijn. Op het Hulsberk zijn diverse drinkwaterpunten.

EHBO

Tijdens de TBM-dag zijn er BHV’ers aanwezig, daarnaast zijn er EHBO posten op het Hulsbeek. Voor de veiligheid, dienen alle kinderen tijdens de wedstrijden een bitje in te hebben  De refs kunnen hierop controleren. Bitje vergeten? Kinderbitjes zijn a € 5,- te koop bij het wedstrijdsecretariaat.
In het clubhuis zijn noppenschoenen niet toegestaan.

Beeldmateriaal

Tijdens de TBM-dag worden er foto’s en eventueel filmpjes gemaakt die onder andere op de webpagina en social media van RCO Harlequins worden geplaatst. Als er iemand is die niet herkenbaar in beeld wil worden gebracht, meldt dat dan bij het wedstrijdsecretariaat.

Graag tot zaterdag!
Hartelijk en 0vale groet,

TBM-dag commissie RCO Harlequins