Agenda

Agenda RCO Harlequins

Op deze pagina vind je de verschillende evenementen, feesten zoals de jaarlijkse Harlequins familiedag, het vrijwilligersfeest, die RCO Harlequins gedurende het jaar organiseert.
Daarnaast vindt je in de agenda het wedstrijd en toernooien overzicht van zowel de senioren als de jeugd.

apr
5
zo
HULSBEEKDAG @ het Hulsbeek
apr 5 @ 10:30 – 16:00

Ook dit jaar gaan wij deelnemen aan de Hulsbeekdag! Meer informatie volgt snel.

mei
15
vr
RUGBYTRIP 2020
mei 15 – mei 17 hele dag
Op dit moment zijn Hans Boersma,Cas van Berkum, Bart van den Eijnde enTom Steenbeeke bezig met de organisatie van de Rugbytrip 2020. Deze is gepland op 15, 16 en 17 mei 2020.
We gaan een topwedstrijd bezoeken in de Engelse competitie, maar zullen geen wedstrijd organiseren voor ons eigen rugbyteam.
We zullen onze uiterste best doen om de kosten zo laag mogelijk te houden maar kunnen pas een exacter bedrag noemen als we het programma, de reis en de accommodatie rond hebben.
Daarvoor hebben we ook een indicatie nodig hoeveel mensen er mee zullen gaan.
Heb je interesse om mee te gaan? mail dan naar: bart@sipati.nl. Aan deze interessepeiling zijn nog geen (financiële) verplichtingen verbonden maar geven ons in ieder geval een eerste indicatie van het aantal personen dat mee gaat.
De tour staat open voor alle volwassenen ( > 18 jaar) die als lid, sponsor of anderszins betrokken zijn bij de RCO Harlequins.
jun
5
vr
15 jaar RCO Harlequins
jun 5 – jun 7 hele dag

5 juni 2005 is RCO Harlequins opgericht, dit laten wij niet zomaar voorbij gaan. Het bestuur is bezig met de invulling rond deze datum, dus hou dit weekend vast vrij! Meer informatie volgt.