Harlequins 1

Senioren

Het eerste seniorenteam neemt deel aan de Nederlandse rugby competitie (3e klasse Zuidoost). Het team bestaat uit een mix van ervaren, jong getalenteerde en vanuit de jeugd doorgestroomde spelers.

Trainersstaf heren 1:

Voor de actuele wedstrijd dagen, uitslagen en standen klik hier!

Trainingen

Sportpark de Thij Oldenzaal, Bornsedijk 62 te Oldenzaal. De kleedkamers zijn een half uur voor aanvang van de training geopend.

  • Woensdagavond 19:30 – 21:30 uur.
  • Vrijdagavond 19.30 – 21:30 uur.

Fysiotherapie

In het kader van players welfare is er sinds seizoen 2017/2018 fysiotherapie betrokken bij het de Harlequins. Fysio Cure zal de spelers v behandelen bij blessures en het na leven van het  LTHL-protocol (Licht Traumatisch Hersenletstel). Players welfare wordt ondersteund vanuit rugby Nederland en de World Rugby. Op deze manier hopen we minder en goed herstelde blessures onder toeziend oog van een professional. Een van de fysiotherapeuten van Fysio Cure is elke woensdag- en vrijdagavond aanwezig voor de screening.

Neem ook een kijkje op Fysio Cure voor meer informatie.

Organisatie RCO Harlequins 1

mySportsplanner is de online agenda voor teamsporters. Daarmee kunnen sport teams efficiënt alle trainingen, wedstrijden en overige uitjes plannen. Elke teamsporter kent het probleem van het organiseren van trainingen en wedstrijden. Soms een ware opgave voor degene die dat moet doen. Met mySportsplanner is dat probleem opgelost en kan je je energie optimaal gebruiken voor je sport. Dat kan het verschil maken tussen winnen of verliezen!

www.mysportsplanner.com 

De belangrijkste twee pijlers van mySportsplanner zijn:

  1. Planningsoverzicht om de aanwezigheid van teamleden bij diverse activiteiten in een oogopslag vast te stellen.
  2. Teamcommunicatie om eenvoudig (een deel van) het team te mailen (en binnenkort te smsen).

Hoe werkt het?

Zodra je bent ingelogd kom je op onze persoonlijke homepage waar je in één oogopslag kunt zien wanneer onze volgende activiteiten zijn. Verder ben je gelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van het eerste team  met behulp van de Peptalk. Vanaf onze eigen homepage kun je doorklikken naar het planningsoverzicht. Hier zie je duidelijk welke activiteiten voor ons team staan gepland en wie daarbij aanwezig kan zijn en wie niet. Daarnaast is het eenvoudig communiceren met onze teamleden, alle contactgegevens zijn bij de hand en via groepsmail is een email zo verstuurd.