Aanmelden Hoek van Holland Beachrugby toernooi

Na een afwezigheid van 2 jaar gaat het jeugdbeachrugby toernooi in Hoek van Holland eindelijk weer door. We gaan dit jaar weer meedoen met de gezamenlijke clusterteams.Het meerdaagse toernooi is een jaarlijks feest voor de Cubs, Junioren en Colts. We komen vrijdagavond aan en overnachten op het veld van de Hookers in eigen tenten. Voor eten, drinken etc. tijdens de trip wordt gezorgd. 

Het is de bedoeling dat al onze cubs, junioren en Colts meegaan. Ook als je niet speelt is het een hele leuke belevenis.

Ook zoeken we begeleiders tijdens het toernooi. Als begeleider rij je mee, zorg je goed voor onze jeugd en kan je bij voorkeur ook coachen of fluiten. We hebben wel beperkt plek voor de begeleiders, het kan zijn dat niet iedereen mee kan.

De kosten zijn op dit moment nog niet bekend, maar een gedeelte wordt door de club voor onze Harlequins jeugd betaald, zodat iedereen een kans heeft om mee te gaan. Van de kosten wordt het toernooigeld betaald, is er voldoende eten en drinken  gedurende het toernooi. (Is de eigen bijdrage een probleem, laat het dan even weten via  jeugdrugby@harlequins.nl.)

Dit telefoonnummer wordt gebruikt voor een spelers WhatsAppgroep inclusief begeleiders.
Wil je ook mee als begeleider, chauffeur, coach etc.? Dan kan je dat hier ook aangeven. De aanmelding geeft geen garantie op een plek als begeleider.
(In het geval je alleen als begeleider mee wil, geef hier dan nogmaals je eigen naam op.)
Overige opmerkingen en bijzonderheden zoals allergieën, medicijngebruik en medische bijzonderheden die noodzakelijk zijn om te weten voor de begeleiding van de trip. Deze gegevens worden na het toernooi vernietigd.