Lid worden

Wat moet je doen om (aspirant)-lid van de RCO Harlequins te worden?

  1. Vul het contactformulier in en wij nemen contact met jou op (lidmaatschap is mogelijk voor iedereen van 5 of ouder)
  2. Je zal door de teammanager/jeugdcontactpersoon van jouw categorie, dan wel waar jouw kind toe behoort, worden benaderd wanneer je kan komen proeftrainen.
  3. Je bent dan aspirant-lid. In een periode van 4 weken mag je vrijblijvend meetrainen, zodat je tijd hebt om te bedenken of rugby ook jouw sport is. Heb je vragen? stel ze dan aan de trainers, teammanager, jeugdcontactpersoon of aan je (potentiële) teamleden.
  4. Ben je enthousiast? Geef dit dan gedurende of na de proefperiode aan bij de teammanager of jeugdcontactpersoon. deze zorgt ervoor dat je het inschrijfformulier ontvangt en dat je -na jouw goedkeuring- wordt toegevoegd aan de team apps en whatsapp groepen.
  5. De penningmeester stuurt vervolgens een bevestiging van jouw lidmaatschap en middels een automatische incasso wordt het contributie geïnd
  6. Welkom als lid van de RCO Harlequins!

 

 Je bent natuurlijk altijd welkom om eens te komen kijken bij het veld. Zie daarvoor de trainingsdagen en tijden van de jeugd en senioren. En.. als je gelijk (een deel) mee wil trainen is dat geen probleem, dat vinden we vooral leuk en gezellig!

Download hier direct het Inschrijfformulier RCO Harlequins (+ privacyverklaring)