Magic Friends

MAGIC FRIENDS

Voor wie is Magic Friends bedoeld?  oud leden, sponsoren, donateurs, oud / spelers, club relaties, en natuurlijk iedereen die zich enigszins verbonden voelt met de rugby club in Oldenzaal.

Tegen een bedrag van € 50,00 per jaar kan men deelnemen aan de Magic Friends

  • Het doel van Magic Friends is een breed publiek door middel van diverse activiteiten. En uitnodigen voor alle evenementen binnen onze rugby vereniging en meer te binden aan de club. Dit alles onder strikte / ludieke navolging van onze kernwaarden die wij bij oprichting van de club hebben onderschreven
  • Waar  kunt u aan denken?: Rugby training 1 keer per maand, organiseren van een activiteit voor de club (bijv. vrienden en vage kennissen toernooi, Heineken 7ens trip enz.) Wedstrijden spelen vriendschappelijke basis of  Magic + tegen extra betaling van bondscontributie / spelerspas.
  • Herkenbaarheid van de Magic Friends en leden: De herkenbaarheid is een belangrijk item, men wil graag trots gezien worden met bijvoorbeeld een stropdas incl. logo MGF, je zou kunnen denken aan een groot houten schild in onze toekomstige nieuwe kantine met een naamsvermelding op een metalen plaatje.
  • Uitingen; we denken aan een eigen Facebook pagina, Whatsapp MGF

Voor vragen en/ of meer informatie neem contact op met de leden van de werkgroep.

Werkgroep Magic Friends van RCO Harlequins

Peter Reuvers, Frank Segerink, Huub Holsbeek, Frits Schlosser, Marco Schaap