Sponsoring

SPONSORING

Wij zijn de Rugbyclub van Oldenzaal. Op de eerste zaterdag van juni 2005 is RCO Harlequins officieel rond de pilaren: Commitment, Friendship, Passion, Humor, Pride en Respect opgericht. Hier vindt u informatie over de sponsormogelijkheden van onze rugbyclub. Kijk vooral eens rond om te zien wat de rugbysport, en wij als de RCO Harlequins, u te bieden hebben.

Bij een ambitieus groeiplan van de jeugd en senioren van RCO Harlequins hoort vrijwilligerswerk en geld. We hebben een uitgebreid pakket aan mogelijkheden om de club in haar activiteiten te ondersteunen. De sponsorcommissie probeert voor potentiële sponsors een dusdanig pakket samen te stellen, dat de wensen van de sponsor en van de club gerealiseerd worden. Naast sponsoring van de club is het ook mogelijk om in het bijzonder de jeugd te sponsoren. Er staat het komende seizoen een groot aantal activiteiten op het jeugdprogramma dat nog onvoldoende financiële dekking heeft gevonden. Om het jeugdrugby op een hoger plan te brengen is het van groot belang dat deze activiteiten mogelijk gemaakt worden. U kunt daarin een steentje bijdragen. Te denken valt aan het sponsoren van:

  • Bordsponsoring
  • Shirtsponsoring
  • Tassen/jassen
  • Trainingspakken
  • Rugby events

Heeft u na het lezen van dit overzicht van sponsoruitingen nog vragen of mogelijk bent u geïnteresseerd geraakt, neem dan contact op met de sponsorcommissie via sponsoring@harlequins.nl