TBM-dag Harlequins

Welkom op de TBM-dag RCO Harlequins informatiepagina

Beste TBM-ers en begeleiders, we nodigen jullie van harte uit op de aanstaande TBM-dag bij RCO Harlequins in Oldenzaal. (Bornsedijk 62, 7576 PG Oldenzaal)

We hopen op en heel sportieve en vooral gezellige TBM-dag. Hieronder vind je informatie over deze dag.

Deelnemende Rugbyclubs

Parkeren

Bij Sportpark de Thij is gratis parkeergelegenheid. Als deze vol is verzoeken we je om niet voor de huizen van onze buren aan de Bornsedijk te parkeren. Er is ook voldoende parkeerplek in de wijk naast het sportpark. (Als je vanaf de snelweg komt, bij de rotonde rechts in plaats van links naar het sportpark.) De gemeente Oldenzaal controleert veel op foutparkeerders.

Wedstrijdjes

Klik hier voor het speelschema.
Het wedstrijdsecretariaat bevind zich in de Quins Inn, het clubhuis van de Harlequins. De coaches van de teams melden zich bij binnenkomst bij het wedstrijd secretariaat.
Onze refs zijn ervaren en minder ervaren, refs en (jeugd)spelers, ze leiden de wedtrijden voor het plezier van de jeugd en hun eigen plezier. Ze zijn mensen, doen hun enorme best en proberen zo goed en eerlijk mogelijk te fluiten. Behandel onze refs vriendelijk en met respect!

Klik hier voor de spelregelkaarten voor de benjamins en de mini’s
Klik hier voor de regels van Turven Tag-Rugby

Koffie, thee en versnaperingen

In het clubhuis van de Harlequins, zijn koffie, thee, fris en diverse versnaperingen aanwezig. Ook hebben de ouders hun best gedaan op de heerlijkste baksels. De opbrengst daarvan komt ten goede aan de rugbyjeugd. In het clubhuis graag per pin betalen.
Na afloop van de wedstrijdjes is er voor de spelers een broodje knakworst en ranja gratis beschikbaar. Mag/kan of een speler geen knakworsten eten, vraag dan even bij de bar om een broodje kaas.

EHBO en veiligheid

Tijdens de TBM-dag zijn er BHV’ers aanwezig.
Voor de veiligheid, dienen alle kinderen tijdens de wedstrijden een bitje in te hebben. Metalen noppen zijn niet toegestaan!  De refs kunnen hierop controleren. Bitje vergeten? Kinderbitjes zijn  te koop In het clubhuis.
Bij calamiteiten graag het wedstrijdsecretariaat of de organisatie waarschuwen. De jeugdcontactpersonen van de deelnemende clubs hebben ook het telefoonnummer van de jeugdcontactpersoon van de Harlequins. (Edwin Lodder)

Beeldmateriaal

Tijdens de TBM-dag worden er foto’s en eventueel filmpjes gemaakt die onder andere op de webpagina en social media van RCO Harlequins worden geplaatst. Als er iemand is die niet herkenbaar in beeld wil worden gebracht, meldt dat dan bij het wedstrijdsecretariaat.

Graag tot zaterdag!
Hartelijk en 0vale groet,

TBM-dag commissie RCO Harlequins