TBM-dag Harlequins

Welkom op de TBM-dag RCO Harlequins informatiepagina

Beste TBM-ers en begeleiders, we nodigen jullie van harte uit op de aanstaande TBM-dag vbij RCO Harlequins in Oldenzaal. (Bornsedijk 62, 7576 PG Oldenzaal)

We hopen op en heel sportieve en vooral gezellige TBM-dag. Hieronder vind je informatie over deze dag.

Deelnemende Rugbyclubs

Parkeren

Bij Sportpark de Thij is parkeergelegenheid. Als deze vol is verzoeken we je om niet voor de huizen van onze buren aan de Bornsedijk te parkeren.  Parkeren kan ook bij;

Tennisvereniging Quick (Oude Almeloseweg 3, 7576 PE Oldenzaal, 5 min. lopen, ga links af, dan loopje om het rugbyveld naar de ingang van het sportpark), Vondellaan of op de parkeerplaats bij Kinderdagverblijf Kiekeboe (Vondellaan 4, 7576 AC Oldenzaal, 5-8 min. lopen.)

Wedstrijdjes

Klik hier voor het speelschema.
In de tent vind je onder andere het wedstrijdsecretariaat. De coaches van de teams melden zich bij binnenkomst bij het wedstrijd secretariaat en ontvangen daar ook de muntjes voor de broodjes knakworst na afloop. Bij de tent is de indeling van de velden en de kleedkamers te vinden. Let op! de kleedkamers zijn niet afgesloten, zorg dat er geen belangrijke en duren spullen in de kleedkamers achter blijven.
Klik hier voor de rugby spelregels voor de jeugd.

Veldindeling

Volgt z.s.m.

Koffie, thee en versnaperingen

Naast koffie, thee en fris zijn er in het clubhuis de Quins Inn ook diverse huisgemaakte lekkernijen te koop. De opbrengst hiervan komt ten goede aan de jeugdrugby in Oldenzaal. We willen vragen om met pin te betalen.

EHBO

Tijdens de TBM-dag zijn er EHBO-er aanwezig, daarnaast zijn er EHBO spullen bij het wedstrijdsecretariaat/in het clubhuis beschikbaar. Voor de veiligheid, dienen alle kinderen tijdens de wedstrijden een bitje in te hebben en is het niet toegestaan er met metalen noppen onder de schoenen wordt gespeeld. De refs kunnen hierop controleren. Bitje vergeten? Kinderbitjes zijn a € 5,- te koop in het clubhuis.
In het clubhuis zijn noppenschoenen niet toegestaan.

Beeldmateriaal

Tijdens de TBM-dag worden er foto’s en eventueel filmpjes gemaakt die onder andere op de webpagina en social media van RCO Harlequins worden geplaatst. Als er iemand is die niet herkenbaar in beeld wil worden gebracht, meldt dat dan bij het wedstrijdsecretariaat.

Graag tot zaterdag!
Hartelijk en 0vale groet,

TBM-dag commissie RCO Harlequins