Junioren

Junioren (U16)

Junioren: leeftijdsgroep onder 16 jaar Deze groep gaat al aardig richting het senioren rugby, met dien verstande dat nog steeds de veiligheidsregels in de scrum gelden zoals bij de Cubs. Meer nog dan bij de Mini’s en Cubs komt in dit team de inzet en het incasseringsvermogen en het doorzetten om de hoek kijken. Vooral de teamgeest en de teambuilding, kortom het voor elkaar willen gaan, zijn bepalend om tot goede resultaten in het veld te komen. Doordat onze spelers ook tegen zeer sterke buitenlandse teams komen te spelen doen zij een schat aan ervaring op internationale toernooien. De kennis die zij op deze wijze opdoen zal dan weer terugvloeien in hun team en de club. Hierdoor kunnen wij alleen maar sterker worden.

Trainingen:

Er wordt  2 keer in de week samen met de Cubs getraind op sportpark de Thij, Bornsedijk 62 te Oldenzaal. De kleedkamer is een half uur van te voren geopend:

Woensdagavond 18:15 – 19:30 uur.

Vrijdagavond 18:30 – 20:00 uur.

Wedstrijden:

de Harlequins Junioren spelen samen in het cluster team Twente Junioren met spelers van de Twentse rugbyverenigingen (Big Bulls, ERC ’69, Dragons) op de zaterdagen hun competitiewedstrijden.

standaard kick Off tijd is 12:00 u. de spelers worden 1 uur voor de wedstrijd op de locatie verwacht. Via de onderstaande links vind je de wedstrijdplanning en standen.
Junioren Shield poule A 1e fase (afgesloten)

Junioren Bowl Poule A 2e fase (Afgesloten)

Junioren Bowl poule A 3e fase