Junioren

Junioren (U16)

Junioren: leeftijdsgroep onder 16 jaar Deze groep gaat al aardig richting het senioren rugby, met dien verstande dat nog steeds de veiligheidsregels in de scrum gelden zoals bij de Cubs. Meer nog dan bij de Mini’s en Cubs komt in dit team de inzet en het incasseringsvermogen en het doorzetten om de hoek kijken. Vooral de teamgeest en de teambuilding, kortom het voor elkaar willen gaan, zijn bepalend om tot goede resultaten in het veld te komen. Doordat onze spelers ook tegen zeer sterke buitenlandse teams komen te spelen doen zij een schat aan ervaring op internationale toernooien. De kennis die zij op deze wijze opdoen zal dan weer terugvloeien in hun team en de club. Hierdoor kunnen wij alleen maar sterker worden.

Trainingen:

Vanaf 16 augustus 2017 wordt er 2 keer in de week samen met de Cubs getraind op sportpark de Thij, Bornsedijk 62 te Oldenzaal. De kleedkamer is een half uur van te voren geopend:

Woensdagavond 18:15 – 19:30 uur.

Vrijdagavond 18:30 – 20:00 uur.

Wedstrijden:

Vanaf half september 2017 t/m april 2018 spelen onze Junioren samen met alle Twentse rugbyverenigingen (Almelo, Enschede en Hengelo) op de zaterdag hun competitiewedstrijden.